Instagram

Kjøkken

Hjemmets midtpunkt!

Kjøkken rød stol rustikk bord
Ofte blir man sittende på kjøkkenet. For å spise, men også for å snakke om dagens hendelser. På fest samles ofte gjestene akkurat her, ut i de små timer. Kjøkkenet er det naturlige midtpunktet i et hjem. Her er farger, tapeter og gulv som gjør kjøkkenet till husets beste rom.
 
 • Fargerikt moderne kjøkken med fiolette vegger

  Rolig lilla

  Våg deg på en annerledes farge på veggene! Her har kjøkkenet fått en rolig lyselilla fargetone. En farge som passer fint til hvitt, så vel som til mer fargesterke detaljer.

  Farge: Middle Purple.
 • Kjøkken med sjakkrutete gulv fra Forbo Novilon Scandinavia

  Ren enkelthet

  Med et enkelt svart-hvitt gulv og svart kjøkkenbenk forsterker du fargene i kjøkkenets detaljer. De innfelte fargene av mat og krydder midt i det ellers stilrene gjør deg ekstra sulten på god mat!

  Gulv: Novilon Scandinavia fra Forbo.
 • Sort laminatgulv fra Tarkett

  Klassisk basis

  Et stilrent laminatgulv fungerer alltid fint som basis i et rom. Det gir rommet en deilig trefølelse, og laminat er samtidig et praktisk, lettstelt og utrolig slitesterkt gulvmateriale.

  Gulv: Tarkett laminatgulv.
 • Fargerikt kjøkken med morsomme detaljer og panner på veggen

  Kjøkkenfint!

  Lag noe fint på kjøkkenveggene med hjelp av maling! Her har man våget å bruke både gult og grønt, og se så fint det blir!

  Farger på oppheng: Middle Lime og Rich Yellow.
 • Kjøkken med tapet fra Mr Perswall, kolleksjon Communication, med bokstaver

  Vakre bokstaver

  Nå er det populært å benytte ord, tall og bokstaver på vegger, gulv og tak. Du kan male dem rett på, eller sette opp et ferdig tapet, alt etter hva du vil og orker... Fint blir det uansett!

  Tapet: Communication fra Mr Perswall
 • Kjøkken, tapet fra Boråstapeter, Hanna Werning

  Personlig!

  Tapetser gjerne over oppvaskbenken, og dekk med en glassplate. Det blir et fint alternativ til fliser.

  Vil du se mer av denne fine leiligheten? Klikk her!

  Tapet: Boråstapeter, kolleksjon Hanna Werning.
 • Kjøkken, gulv fra Forbo Marmoleum click

  Kjøkkentøft!

  Lettvasket, holdbart og morsomt fra vegg til vegg. Marmoleum click-platene er til og med så enkle å legge at du fikser det selv! Bland avlange og firkantede plater. Bland farger. Lag egne mønstre. Ha det gøy!
 • Farge: Rich rose. Maling fra Nordsjö

  Lek uten grenser!

  Lek med farger som detaljer i et mørkt rom. Her er veggene malt i skarp rosa som bryter mot de svarte møblene.

  Farge: Rich Rose.
 • Kjøkken. Maling fra Nordsjö, farge Nordsjö-hvitt og Cozy Crokus.

  Liten innsats

  Stor forandring! Bare ved å male et hjørne i en annen farge, får kjøkkenet et nytt utseende. Bruk gjerne en sterk farge så konstrasten blir tydelig.

  Farger på vegg: Nordsjö-hvit, Cozy Crokus.
 • Tapet fra Mr Perswall, Destinations

  Uventede effekter

  Sterke farger gir liv til et rom. Fascinerende og sensuelle former byr på uventede effekter. Her har en interessant tapet fått smykke kjøkkenet.

  Tapet: Mr Perswall kolleksjon Destinations.
 • Kjøkken, gulv fra Forbo Marmoleum click

  Freshe ruter

  Piff opp kjøkkenet ditt med et lettlagt gulv i rutemønster. Det kan du få i mange farger, og mønsteret bestemmer du selv! Kombiner hvordan du vil!

  Gulv: Marmoleum click fra Forbo.
 • Kjøkken, gulv fra Tarkett

  Lekevennlig linoleum

  Med et rødt linoleumsgulv blir det hverdagsfint i kjøkkenet. Det er lettstelt og tåler det meste, fra matrester til barnas leker.

  Gulv: Allegro fra Tarkett.
 • Kjøkken, grønn, feng shui

  Grønt er skjønt

  Milde grønne toner på kjøkkenet gir en deilig og rolig start på dagen. Her er fargene hentet fra fargekartet feng shui, og elementet tre.

  Les mer om feng shui i hjemmet!

  Farger: Deep Forest, Fresh Dew, Misty Morning.
 • Enkle kjøkken med tre

  Enkelt og ærlig

  Hold hjemmet ditt ærlig og enkelt. Bland myke naturfarger til en harmonisk helhet. Kvalitet og følelse gir en deilig kombinasjon.

  Farge: Tender Sand.
 • Golvabia Metropolitan

  Rent og minimalt

  For en ren og rå følelse på kjøkkenet kan du satse på mye stein. For å få fram den rette restaurantfølelsen kan fargene gjerne være enhetlige. Her ser du grått i ulike toner.

  Gulv: Golvabia Metropolitan
 • Tapet fra Fantasi, kolleksjon Kitchen Living

  Sjarmerende bonderomantikk

  Smårutete tapet i myke toner gir kjøkkenet en herlig og sjarmerende følelse. Dette tapetet passer også perfekt sammen med panel.

  Tapet: Fantasi, kolleksjon Kitchen Living.
 • Gulv fra Forbo, Marmoleum click.

  Gulvlek

  Dette gulvet gir deg sjansen til å lage egne mønstre, etter som platene finnes i ulike formater og farger. Lek med gulvet!

  Gulv: Forbo, Marmoleum click.
 • Tapet fra Fantasi Interiør, kolleksjon Fascinata

  Gullkantet hverdag

  Det sies at gult stimulerer appetitten, og hva kan vel være bedre i et kjøkken? Denne herlige friske gule fargen på tapetet forgyller virkelig hverdagen i kjøkkenet.

  Tapet: Fantasi, kolleksjon Fascinata.
 • Tapet fra Eco Metallic

  Metallisk magi

  Kombiner uliket tapeter, men behold gjerne samme frgeskala, eller som her, samme struktur og følelse. Kolleksjonene med Eco-tapetene finnes i mange herlige metalliske toner.

  Tapet: Eco, kolleksjon Metallic.
 • Tapet fra Fantasi, Oas.

  Et rullende kjøkken

  Det er få forunt å ha et kjøkken på hjul, eller et utekjøkken, for den sakens skyld. Men du kan i alle fall velge dette glade retro-mønstrede tapetet på ditt eget innekjøkken!

  Tapet: Fantasi, kolleksjon Oas.
 • Historisk på en ny måte

  Historiske mønstre i ny drakt. Det finnes en lengsel hos mange av oss etter å finne mønstre som forsterker personligheten vår. Fasterbos romantiske følelse er ment å passe like fint i en leilighet i byen som på en gård på landet.

  Tapet: Boråstapeter Falsterbo
 • Speilblank overflate

  En kjøkkenøy som seiler avsted på et speilblankt gulv. Denne følelse kan du få med Forbos høyblanke laminatgulv Ocean. Ikke vare er det vakkert, det er også lett å gjøre rent. Sail away!

  Gulv: Forbo Ocean høyblank.
 • Solfylt og søtt

  Solfylt og søtt banangult bak hyllen – kanskje på et kjøkken? Gult er nemlig en farge som stimulerer appetitten. Ved å tilsette gjenstander i kornblått og rødt på hyllene blir veggen en fargeklatt som også fyller en funksjon!

  Farger: Veggen er malt i fargen Sunny Banana.
 • køkken med maling

  Dårlig med porselen?

  I så fall kan du male tallerkener, glass og mugger direkte på veggen i kjøkkenet ditt. Dette er en morsom måte å dekorere kjøkkenveggen på. Du får en unik løsning!

  Farge: True Blue.
 • Kulör Rich Blue

  Det store blå

  Vår elskede blåfarge i en dyp, kraftig tone fyller hele rommet med ro. Kombiner med et lyst gulv og detaljer i dramatisk rødt.

  Farge: Rich Blue.
 • Overraskende enkelt!

  Panel er ikke bare flott å se på – det er også overraskende enkelt å montere. Med få hjelpemidler, ledig tid og godt humør har du et nytt rom på rekordtid. Best av alt: dette trenger du ikke å være håndverker for å klare.

  Panel: Smartpanel, RBI Interiør.
 • Fargerikt moderne kjøkken med fiolette vegger Kjøkken med sjakkrutete gulv fra Forbo Novilon Scandinavia Sort laminatgulv fra Tarkett Fargerikt kjøkken med morsomme detaljer og panner på veggen Kjøkken med tapet fra Mr Perswall, kolleksjon Communication, med bokstaver
 • Tapet fra Boråstapeter, Hanna Werning. Kjøkken. Gulv fra Forbo, Marmoleum click i kjøkken Farge Roch rose, maling fra Nordsjö Maling fra Nordsjö, Cozy Crokus. Tapet fra Mr Perswall, Destination i kjøkken
 • Kjøkken med gulv fra Forbo, Marmoleum click Gulv fra Tarkett, Allegro. Kjøkken feng shui, grønn maling fra Nordsjö Maling fra Nordsjö, farge: Tender Sand. Kjøkken. Gulv fra Golvabia Metropolitan i kjøkken
 • Tapet fra Fantasi, Kitchen Living Gulv fra Forbo, Marmoleum click Tapet fra Fantasi, Fascinata Tapet fra Eco, Metallic. Tapet fra Fantasi, Oas.
 • Boråstapeter Falsterbo Forbo Ocean køkken med malin Maling fra Nordsjö, farge Rich blue Nordsjö Paneler